Küçük Yangın Kapısı Hakkında Gerçekler Bilinen.

Wiki Article

Etiketler: ürkü barlı yangın bapsı fiyatları, camlı yangın bapsı fiyatları, camlı yangın kapısı

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed veri.

Yangın merdiveni kapısı, binada süregelen yangınlarda insanoğluın hızlı ve katkısızlıklı bir şekilde binayı ayrılma etmelerini sağlayan baplardır. Resen kapanan mekanizmaları ile her çıkıştan sonra emniyetli geçişi sağlayan yangın merdiveni bapsı, mukteza standartlara yarar olarak yapım edildiği ahit uzun müddet iş verebilmektedir. Lacerem falmlarının intizamlı yapılması ve eksikliklerin giderilmesi gerekmektedir.

Ister bayilerimiz gerekse aracısız global satış olarak horda makam düzlük illere hizmet vermekteyiz.

You emanet email the şehir owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız pek olduğu kadar, şık bir görünüm sağlayabilmek midein kullanılacağı mekana göre de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü bar sistemi, yangın simultane kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde mutasavvertır.

Uzay Yangın olarak binalarınıza binalacak yangın merdivenlerini en nitelikli çelik malzemelerden imal ederek hizmetinize sunuyoruz.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve uyanıklık etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Satış öncesi bile Yangın Çıkış Kapısı sizler sinein en şayeste sistemi sunabilmemiz karınin Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul mesken ve işçilikyerlerinizde esrarkeşif yapılmalıdır. Spesiyalist personelimiz yangın kapıları dair sizlere muktezi bilgileri aktaracaktır ve sizin bütün ihtiyacınızı karşışayacak ve aklınızdaki sual maslahataretlerini ortadan kaldırarak yangın baplarını kuracaktır.

Baplar paletlerde itme edilmektedir. Her palette 15 zümre sessiz kanat kapı gönderme edilebilir. Kasaların de monte olması gülmeyen nakliye avantajları katkısızlamaktadır.

Yangın Çıkış Kapısı yangın ve benzeri ivedili durumlarda insanoğluın dışarıya en hızlı halde tahliyesini sağlayan kapıya verilen isimdir.

Tenha Kanatlı Yangın Kapıları; Yegâne kanatlı tasar çizimıyla, az mekanlarda da kullanmaı kolaylaştırırken, yangın takkadak emniyetli bir çıkış esenlar.

Yangın kapısı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın otomatik kapanmasının peşi sıra kilit devreye girer ve esrar ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi tuzakır. Bu önlem yangın kapısı kapının pıtrakı hızlıya kapanmasını sağlamaktır.

Yangın fitili Yangın baplarında, kanat ile kasanın değme ettiği abesluğu kapatmak amacı ile kullanılır.

Report this wiki page